Ingrediente
- aluat:
- 1 ceasca mare de apa calduta
- drojdie ( cat o nuca)
- 1 lingurita de zahar
- 2 lingurite de sare
- putin ulei
- faina cat cuprinde
- umplutura:
- cascaval
- sunca afumat
- ciuperci
- ardei verde in felli
- bulion de rosii
- sare
- piper
- cimbru,
- unt de masa
- Mod de preparare
- se pregateste un aluat din toate ingredientele
-se lasa sa cerasca pana se dubleaza
-se intinde o foaie in tava unsa
-se pun ingredientele din umplutura peste foaia intinsa pe straturi incepand cu bulionul de rosii,cascavalul ras,sunca taiata in cubulete,ciupercile,ardei,sare,piper,cimbru si unt in bucatele mici imprastiate in tava
-se coace la un cuptor preancalzit 170 grade,pana se rumeneste si se desprinde aluatul de pe tava
No comments:
Post a Comment